Grym thaimassage i Helsingborg

Hejsan hoppsan! Hoppas ni har det härligt. Jag har fått mycket frågor och ser att ni har mycket funderingar och är väldigt nyfikna på den massören som jag tidigare pratat lite om, tänkte berätta lite mer om detta nu i ett nytt inlägg så ni kan få lite mer information! Jag går då alltså på thaimassage i Helsingborg sedan en lång tid tillbaka hos denna fantastiska salong Panom AB.

Jag har tidigare skrivit och pratat lite om den otroligt härliga effekten som man får av att gå hos en grym massör! Och jag har skrivit och berättat lite kort i tidigare inlägg om hur fantastiskt mycket det gjort för både kropp och själ för mig att gå på massage! Denna underbara massage-salongen ligger i Helsingborg och jag känner mig så himla nöjd att jag hittat just till denna grymma salong! De är extremt kunniga på vad de gör och det märks att de har lång erfarenhet inom just massage!

Jag ska inte skriva ett allt för långt inlägg nu, men rekommenderar verkligen er att gå till Panom AB i Helsingborg om ni letar efter en bra massagesalong! Jag blir så glad att ni är så himla intresserade och nyfikna och verkligen frågar så mycket som ni gör och att ni faktiskt bryr er och vill veta mer om mig och mitt liv! Jag hoppas att jag kan bidra med något, och gör mitt bästa för att ni också är nöjda med mig och mina blogginlägg! Hoppas ni har det kanon nu, och att ni besöker detta stället, som jag gör! Vi hörs snart igen, ha det gott så länge! Tack för att ni finns! Kram på er.