Hjälp med muskler och träning i Uppsala

Hej på er! Jag tänkte tala om för er om något fantastiskt! Ni har skrivit lite kommentarer och haft lite funderingar kring om jag då möjligtvis kan ha några tips till er hur jag gör för att koppla av! Jag går faktiskt på massage här i Uppsala hos ett företag som heter Dolor. Jag sökte faktiskt runt lite på internet och hittade till Dolor i Uppsala av ren slump helt enkelt. Jag kontaktade Patric Jansson som driver företaget och även är manuell terapeut, vilket innebär att han diagnosticerar och behandlar diverse skador i en rörelseapparat som de har där under tiden man tränar. Han gör alltså mycket när det kommer till att kontrollera kroppens välmående! Han ger även fantastisk massage (som var anledningen till att jag gick till honom för från början . Han gav mig direkt råd och tips på hur jag skulle komma igång med kroppen på bästa sätt, och vi skapade tillsammans ett träningsschema helt anpassat för mig och min kropps behov.

Vill inte låta allt för tjatig nu, men min stela rygg är starkare och mäktigare än någonsin förut! Jag har inte längre värkar i ryggen, och tack vare att Patric hjälpte mig motiveras till att även komma igång med styrke- samt konditionsträning, så känner jag mig piggare än någonsin tidigare! Mår så himla mycket bättre efter att jag började gå på Dolar och få hjälp av Patric med allt detta. Det har gett mig så himla mycket, och därför rekommenderar jag även att ni som följer min blogg helt klart utan tvekan ska ta kontakt med honom om ni känner er allmänt orkeslösa, känner att ni skulle faktiskt vilja få hjälp av en duktig och helt fantastisk person som hjälper er att motiveras, samt har grymt bra koll på kroppens alla muskler och leder!

Tänkte nu kort gå vidare till att avsluta detta inlägg så det inte blir allt för långt, men kom bara att tänka på detta, då jag fått så mycket kommentarer och frågor av er, så jag hoppas att detta kan vara till lite hjälp i alla fall! Ha det underbart. Vi hörs snart igen!