Medicinsk fotvård i Helsingborg

Hej på er!

Nu ska jag tipsa er om en riktigt välgörande behandling, nämligen fotvård. Alltså hur mycket för våra fötter stå ut med, men hur bra tar vi hand om dem? Jag vet att jag slarvar alldeles för mycket med det. Min mamma går hos en kvinna i Helsingborg och fått medicinsk fotvård och jag har mest tänkt att det är för de som har besvär med sina fötter. Men så följde jag med henne dit härom veckan och fick en helt annan bild och förståelse för det.

Visst är det så att medicinsk fotvård är för de som har problem och olika besvär som man inte riktigt får bukt på eller kan behandla själv. Men man kan ju även boka tid för en avkopplande spa fotbehandling. Dessutom är det så fick jag lära mig att det är väldigt mycket man kan förebygga om man börjar gå hos fotvård redan innan man får stora besvär. Min mamma går hos en kvinna som heter Pia och som har en salong som heter just Pias Fot Feel i Helsingborg och jag är faktiskt glad att jag följde med, så pass att jag själv bokade en behandling för att testa på.

Jag hade lite flextid att ta ut så jag tog en lite längre lunch och var där. Jag trodde att jag skulle ha svårt för att låta någon annan pilla med mina fötter och att jag skulle tycka det kittlades eller var otrevligt, men det var verkligen bara skönt. Så om du har funderat på att testa så gör gärna det! Kanske du blir lika positivt överraskad som jag! Nu ska jag återgå till jobbet och även om jag det var väldigt skönt och avkopplande så känner jag mig samtidigt påfylld med ny energi. Jag önskar er en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!