Salong i Göteborg

Hej mina vackra och underbara läsare och välkomna tillbaka till min skönhetsblogg. Här brukar jag skriva om skönhetstips och hälsokurer som jag har hör eller läst om som jag rekommenderar vidare till er, mina fina läsare. Idag tänkte jag berätta om en salong i Göteborg som jag nyss besökte för att klippa och färga mitt hår.

Salongen heter Salong Marie och deras frisörer är otroligt trevliga och direkt när man går innanför dörren till salongen i Göteborg blir det en lättsam stämning och man känner sig trygg och välkommen. Som ni säkert har egna erfarenheter av är det svårt att känna sig helt nöjd när man går ifrån frisörsalongen, men det jag nu ska berätta för er hör till ovanligheterna. Jag har aldrig någonsin varit så nöjd med varken en klippning eller en färgning som jag är nu. Tack vare deras resultatinriktade frisörer stämde de hela tiden av med mig som kund att jag var nöjd med hur det blev och de tog gärna lite extra tid för att se till att de blandade fram exakt den nyansen av färg som jag ville ha på mitt hår. Aldrig har jag känt mig så fin som när jag steg utanför dörren till denna salong i Göteborg med min nya frisyr och färgstarka hår som den trevliga frisören hade stylat åt mig. Jag vill att alla mina vackra läsare ska få känna på den otroliga känslan också, och därför tycker jag att ni alla borde gå till Salong Marie för att få den bästa behandlingen i era liv. Jag lovar er att ni kommer tacka mig efter att ni har gått dit.